Gratis forsendelse på ordrer $50+ i sammenhængende USA, Canada, Europa og Storbritannien. Køb nu

Sweet Pepper Stir Fry Opskrift: En perfekt Arteflame Grill Side Dish

Sweet Pepper Stir Fry Recipe: A Perfect Arteflame Grill Side Dish

 

Sweet Pepper Stir Fry Recipe: A Perfect Arteflame Grill Side Dish

Sweet Pepper Stir Fry Opskrift: En perfekt Arteflame Grill Side Dish

Hæv dit grillspil med vores søde peber-opskrift, der er skræddersyet til Arteflame-grillen.

Forvandl mini eller store peberfrugter til et lækkert tilbehør eller en smagfuld tilføjelse til røre og hovedretter. Hurtig, nem og uimodståelig velsmagende, denne opskrift vil helt sikkert blive en favorit."

Ingredienser:

  • 1 pose mini orange, rød og gul peberfrugt eller 4 store peberfrugter af enhver farve

Instruktioner:

  1. Forvarm Arteflame-grillen: Gør din Arteflame grill klar ved at varme den op. Sigt efter en medium-høj varme for at sikre, at peberfrugterne forkuller smukt.

  2. Grill peberfrugterne: Placer de hele peberfrugter direkte på den flade kogeplade på Arteflame-grillen. Der er ingen grund til at krydre eller skære dem i skiver på forhånd. Grill hver side i 2-3 minutter, eller indtil de begynder at forkulle, og skindet bliver blødt og let visnet.

  3. Forbered peberfrugterne: Når de er grillet til perfektion, fjern peberfrugterne fra grillen og fjern forsigtigt stilkene. På dette tidspunkt skal peberfrugterne være møre nok til at være nemme at håndtere.

  4. Server eller skær: Nyd de grillede peberfrugter som en dejlig tilbehør, lige som de er. Alternativt kan du skære peberfrugterne vandret til en røre eller tilføje til en anden ret. De bliver bløde og nemme at skære i skiver. Tilføj dem til løg, andre grøntsager eller ris for at forbedre smagen og tilføje en røget sødme til dit måltid.

Denne opskrift med sød peber-omrøring fremviser enkelheden og alsidigheden ved at grille grøntsager, hvilket gør det til et must-prøve for enhver Arteflame-grillejer, der ønsker at tilføje et strejf af sødme og kul til deres retter.

BBQ Perks Arteflame banner
Arteflame Steakhouse-level Steaks

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.