Sommerudsalg i gang nu!!!

Ultimativ grillet lammeribbe på Arteflame-grillen - en gourmetopskrift

elegant and appetizing rack of lamb served outdoors

Sukkulent grillet lammeribbe opskrift på Arteflame-grillen

Introduktion:

Oplev det ultimative inden for gourmetudendørs madlavning med denne saftige opskrift af lammebær, perfekt svejset på din Arteflame-grill. Denne opskrift vil guide dig gennem, hvordan du tilbereder og griller en lammestang, og tilfører den en dejlig røget smag, der forstærker kødets naturligt rige smag. Ideel til en særlig lejlighed eller et luksuriøst weekendmåltid, denne ret vil helt sikkert imponere.

Ingredienser:

  • 1 lammestang (ca. 8 ribben, trimmet og fransk)
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 spsk frisk rosmarin, finthakket
  • 1 spsk frisk timian, finthakket
  • Salt og friskkværnet sort peber efter smag
  • Valgfrit: 1 tsk dijonsennep for en ekstra smagspåvirkning

Værktøjer:

  • Arteflame grill
  • Kødtermometer
  • Aluminiumsfolie
  • Triblebørste

Instruktioner:

  1. Forbered marinaden: I en lille skål kombineres olivenolie, hakket hvidløg, rosmarin, timian, salt og peber. Hvis du bruger, blandes dijonsennep i. Gnid denne blanding over hele lammestativet, og sørg for, at den er jævnt belagt. Lad lammet marinere i mindst 1 time i køleskabet eller natten over for en mere dyb smag.

  2. Forvarm Arteflame-grillen: Opvarm din Arteflame-grill til en medium-høj temperatur for at sikre, at den er varm nok til at svitse lammet ordentligt.

  3. Grill lammeristen: Tag lammet ud af køleskabet og lad det komme til stuetemperatur i ca. 20 minutter før det grilles. Læg lammeristen på grillen med fedtsiden nedad, og svits i cirka 4-5 minutter, indtil du får en pæn skorpe. Vend risten om og fortsæt med at grille i cirka 15-20 minutter til medium-rare, eller indtil den ønskede færdighed er opnået. Brug et kødtermometer til at kontrollere, at den indre temperatur når 135°F (57°C) for medium-sjælden.

  4. Hvil kødet: Fjern lammet fra grillen og dæk det løst med aluminiumsfolie. Lad det hvile i cirka 10 minutter. Dette gør det muligt for saften at omfordele gennem kødet, hvilket gør det saftigere og mere smagfuldt.

  5. Server: Skær lammeristen ud mellem ribbenene og server straks. Nyd de rige, røgede smage fra din Arteflame-grill.

Konklusion:

Denne grillede lamrekordopskrift er en sand showstopper, perfekt til enhver grillentusiast, der ønsker at udforske gourmetopskrifter på deres Arteflame-grill. Kombinationen af ​​friske urter og den røgede grillsmag gør denne ret til en luksuriøs tilføjelse til ethvert måltid.

BBQ Perks Arteflame banner
Arteflame Steakhouse-level Steaks

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.