Sommerudsalg i gang nu!!!

Rotisserie Butter Chicken Opskrift på Arteflame Grill

Succulent Rotisserie Butter Chicken

Rotisserie Butter Chicken Opskrift på Arteflame Grill

Introduktion

At grille en perfekt rotisserie butter chicken på Arteflame-grillen er en oplevelse som ingen anden. Med dens evne til at svitse kød ved over 1.000 F og en flad kogeplade, der sikrer en jævn svitning uden at brænde, kan du opnå en ret i steakhouse-kvalitet lige i din baghave. Denne opskrift guider dig gennem processen med at lave en saftig, smagfuld rotisserie butter chicken, der vil imponere din familie og venner.


Ingredienser:

  • 1 hel kylling (3-4 lbs)
  • 1/2 kop usaltet smør, smeltet
  • 4 fed hvidløg, hakket
  • 1 spsk frisk timian, hakket
  • 1 spsk frisk rosmarin, hakket
  • 1 spsk frisk persille, hakket
  • 1 citron, halveret
  • Salt og peber efter smag

Instruktioner:

  1. Tænd grillen op: Forvarm din Arteflame-grill ved at tænde ilden og lade den varme op.

  2. Tilbered kyllingen: Skyl kyllingen under koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Krydr hulrummet med salt og peber, fyld derefter citronhalvdelene.

  3. Lav smørblandingen: I en lille skål blandes det smeltede smør, hakket hvidløg, timian, rosmarin, persille, salt og peber.

  4. Smag kyllingen: Pensl smørblandingen over hele kyllingen, og sørg for, at den er jævnt belagt.

  5. Knyttes til grillspyd: Fastgør kyllingen på spiddet, og sørg for, at den er afbalanceret og godt fastgjort.

  6. Grill kyllingen: Placer spiddet over den midterste grillrist på den laveste indstilling, og svits kyllingen i 5-7 minutter for at låse saften inde.  Flyt kyllingen op, og steg kyllingen i 1-1,5 time, og drys af og til med den resterende smørblanding.

  7. Tjek temperaturen: Brug et kødtermometer til at kontrollere den indre temperatur. Fjern kyllingen fra grillen, når den når 160F, da den vil fortsætte med at stege til de perfekte 165F af varmen.

  8. Hvil og server: Lad kyllingen hvile i 10-15 minutter før udskæring. Dette gør det muligt for juicerne at omfordele, hvilket sikrer en saftig, smagfuld kylling.


Tip:

  • Smør over olivenolie: Brug af smør i stedet for olivenolie tilføjer en fyldig smag til kyllingen.
  • Intern temperatur: Fjern altid kyllingen fra grillen, når den er 15F under den ønskede indvendige temperatur, da den vil fortsætte med at stege efter fjernelse.

Konklusion:

Med Arteflame-grillen er det nemt at lave en rotisserie-smørkylling, der er saftig, smagfuld og perfekt svitset. Nyd denne dejlige ret med dine kære, og nyd den utrolige smag, som kun en ordentligt grillet rotisseriekylling kan tilbyde.

BBQ Perks Arteflame banner
Arteflame Steakhouse-level Steaks

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.