Sommerudsalg i gang nu!!!

Sauteret spinat på Arteflame-grillen

Sautéed Spinach Wilted in Butter on Flat Top Griddle

Savedet spinat på Arteflame-grillen

Denne enkle og lækre sauterede spinatopskrift tilberedes udelukkende på Arteflame-grillen, ved at bruge dens flade top kogeplade til forsigtigt at visne spinaten og tilføre den rige, smøragtige smag. Det er det perfekte sunde tilbehør til at supplere grillet kød eller som en nærende tilføjelse til ethvert måltid. Spinaten tilberedes hurtigt på grillen og låser næringsstofferne på, mens den skaber en let, krydret smagsprofil, der er forstærket med hvidløg og smør.

Introduktion

Denne sauterede spinatopskrift er en hurtig og nem sideret, der er tilberedt udelukkende på Arteflame-grillen. Med smør, hvidløg og et strejf af citron visner spinaten smukt på den flade kogeplade og absorberer alle de rige smag, mens den bevarer en lys, frisk smag. En perfekt tilføjelse til ethvert grillmåltid, denne opskrift viser, hvordan du kan skabe sunde sider ved kun at bruge Arteflames alsidige kogeplader.

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 4 fed hvidløg, hakket
  • 1 pund frisk spinat
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • Salt og peber efter smag
  • Valgfrit: røde peberflager til varme

Instruktioner

Trin 1: Tænd Arteflame-grillen

Forbered din Arteflame-grill ved at tænde den op med olierede servietter og brænde. Når grillen er varm, ca. 20 minutter senere, skal du identificere den mellemvarme zone på den flade kogeplade til tilberedning af spinaten. Den medium varme vil forhindre spinaten i at visne for hurtigt eller brænde.

Trin 2: Smelt smørret

Placer smørret på Arteflame-grillens flade kogeplader, så det smelter forsigtigt i den mellemvarme zone. Efterhånden som smørret smelter, vil det skabe en rig base til at sautere spinaten.

Trin 3: Tilføj hvidløget

Smid det hakkede hvidløg i det smeltede smør, og fordel det jævnt over kogepladen med en spatel. Kog hvidløget i cirka 1 minut under konstant omrøring, indtil det bliver duftende, men ikke brunet.

Trin 4: Sauter spinaten

Tilsæt spinaten direkte på smør- og hvidløgsblandingen. Rør spinaten konstant med en tang, og sørg for, at alle blade er belagt med smør. Spinaten begynder hurtigt at visne. Fortsæt med at sautere i cirka 2-3 minutter, indtil al spinaten er visnet, men stadig bevarer sin klare grønne farve. Vandet fra spinaten vil strømme ind i midten af ​​grillen og brænde af.

Trin 5: Sæson og afslut

Når spinaten er helt visnet, smag til med salt og peber. Tilsæt et skvæt frisk citronsaft for at lysne smagen, og drys en knivspids rød peberflager, hvis du vil have lidt varme. Rør alt sammen i yderligere 30 sekunder for at kombinere smagene.

Trin 6: Server med det samme

Fjern spinaten fra grillen og kom den over i et serveringsfad. Server varm sammen med dit grillede kød eller nyd det som en let og sund side.

Tip til succes

  • Sørg for at sautere spinaten hurtigt for at undgå overkogning. Du vil have det bare visnet, ikke grødet.
  • Brug frisk spinat for den bedste smag og tekstur. Forvasket babyspinat fungerer fantastisk for nemheds skyld.
  • Juster hvidløget og citronsaften efter smag – mere hvidløg for en stærkere smag eller ekstra citronsaft for at få lyst.

Konklusion

At sautere spinat på Arteflame-grillen tilføjer et helt nyt niveau af smag til denne enkle ret. Smørret og hvidløget skaber en rig base, mens citronen tilføjer en frisk pift. Resultatet er en sund, smagfuld side, der er klar på få minutter og passer perfekt til ethvert grillmåltid.

Variationer

1. Spinat med parmesan

  • Tilsæt et drys friskrevet parmesanost lige før servering for et rigt, krydret twist.

2. Hvidløgsspinat med pinjekerner

  • Smid nogle ristede pinjekerner i for ekstra tekstur og en nøddeagtig smag.

3. Krydret sauteret spinat

  • Øg mængden af ​​røde peberflager, eller tilføj en frisk chilipeber i skiver for et krydret kick.

4. Cremet spinat

  • Rør en spiseskefuld fløde i slutningen af ​​tilberedningen for en mere cremet, rigere version.

5. Spinat med svampe

  • Svits champignon i skiver sammen med hvidløget, før du tilsætter spinaten til en mere fyldig anretning.

Bedste parringer

  • Drik: En sprød hvidvin som Sauvignon Blanc
  • Side: Grillet laks eller bøf
  • Dessert: Frisk frugt eller en let yoghurtparfait
BBQ Perks Arteflame banner
Arteflame Steakhouse-level Steaks

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.