Gratis forsendelse på ordrer $50+ i sammenhængende USA, Canada, Europa og Storbritannien. Køb nu

Koreansk BBQ Spicy Sweet Corn Pancakes Opskrift - Arteflame Grill Teppanyaki Style

Korean BBQ Spicy Sweet Corn Pancakes Recipe - Arteflame Grill Teppanyaki Style
Koreansk BBQ Krydret majs pandekager opskrift - Teppanyaki stil
Oplev kunsten at lave koreanske BBQ Spicy Sweet Corn Pancakes på Arteflame Grill, Teppanyaki-stil.

Denne opskrift samler søde majs, peberfrugter og et krydret kick fra Sriracha, toppet med mozzarella for en perfekt grillet, teppanyaki-inspireret fornøjelse. Ideel til et unikt og smagfuldt måltid."

Ingredienser:

  • Tilberedt pandekagedej
  • 1/4 kop sukkermajs
  • 2 søde peberfrugter, hakket
  • Rødløg, hakket
  • Valmuefrø eller ranchdressing
  • Frisk koriander, hakket
  • Sriracha sauce
  • Mozzarella ost, revet
  • Salt og peber efter smag

Instruktioner:

  1. Forvarm grillen: Varm din Arteflame-grill eller grillindsats op til et temperaturområde på 400 til 450°F for at sikre, at kogepladen er klar til madlavning i teppanyaki-stil.

  2. Kog pandekager: Hæld pandekagedejen på grillen for at danne to 4-tommer pandekager eller blinis. Lad dem koge, indtil der dannes bobler, og vend derefter for at stege den anden side jævnt.

  3. Char grøntsager: Mens pandekagerne koger, læg majs, peberfrugt og rødløg på grillen. Kog, indtil de er forkullet efter dine præferencer, og tilføjer en røget smag til grøntsagerne.

  4. Sæson pandekager: Når pandekagerne er vendt, krydrer du dem med salt, peber og andre krydderier, du ønsker for et ekstra lag af smag.

  5. Saml pandekagerne: Når pandekagerne er kogt, toppes de med de forkullede grøntsager. Dryp med Sriracha sauce og dit valg af dressing (valmuefrø eller ranch). Drys med frisk koriander og revet mozzarellaost for en cremet, krydret finish.

  6. Server og nyd: Når osten er smeltet lidt af varmen fra pandekager og toppings, er dine Spicy Sweet Corn Pancakes klar til at blive serveret. Nyd denne unikke blanding af smag, der perfekt fanger essensen af ​​madlavning i teppanyaki-stil på Arteflame-grillen.

Note: Denne opskrift er alsidig og kan tilpasses med dine foretrukne toppings eller dressinger. Det er en perfekt mulighed for morgenmad, brunch eller en let middag, der tilbyder et kreativt twist på traditionelle pandekager.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

BBQ Perks Arteflame banner